cuckold suomi hyvä orgasmi

Jonkun täytyi ottaa ohjat nyt käsiin, eli MINÄ. Kyrpä alkoi painautua hitaasti perseeseeni. Hyväili selkäni hellästi ja välillä rintojani. Jari tuli sisän hieman nolona ja arkana. Jari laukesi jo Olin niin lähellä jo ja harmitti tosi paljon, että en saanut.

Seksi rovaniemi hairy pussies

Vedin hänen esinahkansa taakse ja suutelin terskaa. Hyvä se silti teki. Leikin jo ajatuksella, että kävi kuinka kävi, haluaisin kunnolla munaa tänän! Onneksi se tuli aika nopeasti. Marko veti kullinsa ulos perseestäni ja alkoi pukea nopeasti. Siinä kavereita odotellessa Marko ehdotti, että sopisiko pikaiset, ennen kuin kaveri tulisi paikalle. Kysyin Mikolta, että mitä nyt. Hame pälle, hiukset kuntoon ja vieraiden luokse. Menin polvilleni Markon eteen, kaivoin puolikovan kalun käteeni ja aloin imeä sitä äkkiä kovaksi. Huomasin heti Markosta, että tämä ei kestäisi kauan.

cuckold suomi hyvä orgasmi

posliinistani. Marko ehdotti naureskellen, että jos Suomi voittaa, niin joka jätkä tarjoaisi minulle illan baarissa ja jos USA voittaisi, niin minä antaisin joka jätkälle pillua. Sitten tunsin jotain pillullani. Nousin seisomaan, riisuin hameen lattialle ja sanoin, että joka jätkä sitten saman tien pesulle! Kävin kontalleni sängylle perse pystyssä ja asetuin hyvän asentoon. Jari runkkasi hetken kyrpänsä. Oman miehen halusin viimeisenä. Marko tuli heti kovana paikalle ja suoraan taas perseeseen.
Pillu milf naishieroja helsinki

Odotin hetken ja huusin ekan pukille. Sen verran optimisti kuitenkin olin, että Suomi voittaa aina, joten vakuutin kaikille, että Suomihan voittaa ja lupasin lyödä vetoa siitä. Hätkähdyin ja sanoin, ettei sinne! Voi luoja, että ihana kyrpä! Mutta sitten tämä ihana liha Ajattelin, että olinko minä vain niin turhamainen ja nymfo, että halusin enä vain hyväkroppaista, hyvännäköistä ja isokaluista miestä vai olinko minä ihastunut Mikkoon Markokin oli ihan mukiinmenevä mutta silti kaukana Mikosta. USA tasoitti Meni johtoon Summeri soi ja olohuone hiljeni Katselimme vain toinen toisiamme ja kiusallinen hiljaisuus. Nuoria poikamiehiä molemmat ja ihan hyvännäköisiäkin. Marko oli ihan tosissaan ja minä aloin miettiä.