Toiset ovat herkempiä ejakuloimaan kuin toiset, mutta harjoittelemalla voi selvittä, onnistuuko ejakulointi itseltä. Joku oli sitä mieltä, että se on kyky, jonka voi saavuttaa treenaamalla. Kierrosten laskemisen jälkeen jatketaan kiihottamista orgasmin rajamailla ja annetaan jälleen kierrosten laskea. Se ei ole pissaa, vaikka toki joskus hekuman huipulla sitäkin voi lirahtaa. Mukaan pitkittämiseen voi lisätä vaikka kuinka nyansseja. Mainos (Teksti jatkuu alla mainos pättyy. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle.

Lemmenlaiva dvd thai hieronta rauma

Ejakuloimiseen tähdätessä on tärkeä stimuloida g-aluetta emättimen etuseinältä. Naisen ejakulaatio eli squirtaaminen tarkoittaa tilannetta, jolloin nainen erittä nestettä yhdynnän aikana orgasmin aikana tai kiihottuessaan. Yksi niistä on orgasmin pitkittäminen. Tätä toistetaan useampaan kertaan. Sitä ei kuitenkaan pidä hävetä, sillä naisen ejakulointi on hieno asia, josta kumppanisikin varmasti ilahtuu! Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Huolehdi pitkästä esileikistä, sillä ejakuloinnin aikana pitä olla täydellisen rentoutunut ja kiihottunut. Ei ole tietenkän automaatio, että orgasmin pitkittäminen tuntuu hyvältä, mutta monille se voi toimia. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että joko itse tai kumppani kiihottaa orgasmin rajamaille.

tapa virittäytyä tunnelmaan ja rentoutua. Kihlströmin mukaan neste tulee virtsaputkesta: se on virtsarakon sisäisten Skenen rauhasten erittämä nestettä. Miten pitkitetyn orgasmin voisi saavuttaa kumppanin kanssa? Perustekniikkaa voi muunnella, koska eri ihmisille toimivat erilaiset asiat. Neste on kirkasta, väritöntä ja lähes hajutonta. Pitkittämistä voi aina kokeilla uudemman kerran. Orgasmin pitkittämisessä kannattaa kuitenkin unohtaa suorituskeskeisyys. Tämä ei kuitenkaan edusta mitän naispuolista ejakulaatiota, mutta erite ei myöskän ole virtsaa, kuten jotkut naiset luulevat tai pelkävät.
Etsi seksitreffit pari etsii miestä

Sen jälkeen kiihottumiskierrosten annetaan laskea tietoisesti. Suihkiminen voi tulla todellisena yllätyksenä ja kastella sängyn kauttaaltaan. Sofia: Naisen virtsaputken ympärillä olevat emättimen eteiseen avautuvat Skenen rauhaset voivat joillakin naisilla tuottaa pienen märän eritettä, joka purkautuu orgasmin hetkellä. Pitkittämiseen kannattaakin suhtautua tutkivasti ja uteliaasti. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Sexpon erityistason seksuaaliterapeutti (nacs). Ejakulaatiota ei voi mitenkän opetella.