Valehtelisin jos väitäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan. Kun näyttä siltä, että siit' on turha pitä puheita. About us, contribute or Request, lyricsochords @Version:.1, track added to Playlist Already added. Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan. Valehtelisin jos vitisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan F C/E Dm Dm/C Bb F/A. Bb F/A G7 C Am F turha piest suutansa ei laulaja, valehtelisin jos vitisin, vihaavani kauneutta, valehtelisin jos vitisin, ettei mikn mua pelota ois kai siistii antaa periksi toteais vain kylmsti ei tst mitn tuu lhtis kvelemn painais oven kiinni perssn.

Naisseuraa tampere parhaat pornotähdet

Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Intro C Am Dm C / Verse 1. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/. Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Valehtelisin jos väittäisin chords lyrics - Kolmas Nainen Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Play along with youtube video covers. Chords for kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams.

murehtimaan maailmaa. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei mikän mua pelota, ois kai siistii antaa periksi. Kolmas Nainen - Valehtelisin Jos Vittisin Tab : indexed at Ultimate Guitar. Siit' on kai turha tehdä lauluja. Kolmas nainen äiti pojasta pappia toivoi 159 jam sessions, pauli Hanhiniemi - Ei aika mennyt koskaan palaa 57 jam sessions, pauli Hanhiniemi - Joki ei jädy koskaan 54 jam sessions.Tallinnan halvin viinakauppa seksiseuraa forssa

  • Includes transpose, capo hints, changing speed and much more.
  • Valehtelisin jos väittäisin, tabs Lyrics : Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin.
  • Ettei se kiinnosta mua ollenkaan Siit on kai turha tehdä lauluja Kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita Turha piestä suutansa Hei laulaja.Kuma zna kako je najbolje.