Haluaisitko saada orgasmin 10 sekunnissa? Jos nainen oikeasti saa orgasmin, hän haluaa seksiä jatkuvasti, uskoo seksuaaliterveysyrittäjä Satu Söderström. Hän arvelee, että iso osa naisista ei saa orgasmia, vaikka luuleekin niin. Satu itse on mestari orgasmien saamisessa hän testasi kykyän työhaastattelussa pankissa. Jo yksikin orgasmi antaa aihetta juhlaan, mutta jokainen nainen, joka kykenee saamaan yhden orgasmin, kykenee luultavasti saamaan toisenkin. Mies, näin nainen saa kanssasi monta orgasmia peräkkäin Mies, näin annat naiselle 60 sekunnin orgasmin Joten näytä hänelle, kuinka hän saa sinut kiihottumaan. Vedä hänet itseesi päin himokkaasti, kerro kuinka hyvältä hänen takapuolensa näyttä ja viipyile suudelmien ja hyväilyn kanssa. Älä aliarvioi hyvin ajoitettua vau -sanaa hänen riisuuntuessaan. Lisäbonuksena saa ihanan nautinnon katsoa, miten kumppani tyydyttä itseän tai pästä itse tekemän lelun avulla taikoja hänen alapässän.

Naisenorgasmi strippari polttareihin

Tunnen miten kehoni käyttäytyy ja on näissä tilanteissa aiemmin käyttäytynyt. Olet vastuussa omasta orgasmistasi, monet, erityisesti suomalaiset, elävät Satun mielestä sitku-elämä. Yhden mieleen painuneimmista orgasmeistaan Satu koki ollessaan työhaastattelussa pankkiiriliikkeessä. Onnellisuus valtaa mielen ja energiaa on vaikka muille jakaa. Tutkimusten mukaan jopa puolet penismurtumista sattuvat juuri tässä naisten orgasmirikkaimmassa asennossa. Kuinka moni oikeastaan näyttelee orgasmit pornoelokuvista opittuun tyyliin? Marja Hintikka Live, jakso 2 Kuva: Shutterstock jakso 2 Pienten lasten vanhemmat: onko teistä tullut kämppiksiä?

Anna naiselle orgasmi neljä tapaa olla oman elämänsä Aloita hitaasti ja rauhallisesti keskisormella. Kun nainen kostuu, pane peliin toinenkin sormi. Totta kai kun kyseessä on herrasmiesten blogi, meitä kaikkia varmasti kiinnostaa naisen orgasmi, tämä mystinen mutta ihka oikea asia. Ja ennen kaikkea meitä kiinnostaa, miten nainen saa orgasmin helpoiten tai parhaiten. Vierailija: miltä se tuntuu kun rakastellessanne nainen saa orgasmin. Missä asennossa nainen saa orgasmin? Huomaako mies sen miten helposti? Miltä naisen orgasmi miehestä tuntuu? Jos nainen tunnistaa orgasmin ihan missä tahansa, aivan millaisen kosketuksen ja kiihottumisen tuloksena, kyseessä on mielestäni ihan oikea orgasmi, piti sitä sitten vaginaalisena, klitorisorgasmina tai jonakin muuna orgasmina, Kontula sanoo Helsingin Sanomille. Naisen orgasmi on mystinen asia. Nainen voi saada myös vaginaorgasmin.